07.01.2015. FYI – For Your Information? Ma ne, FYI – For Your Integration!

FYI - Za vaše uključivanje naziv je projekta čiji je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak, a koji je s provedbom započeo u studenom 2014. godine i trajat će 16 mjeseci.

Projektnim aktivnostima nastoji se poboljšati socijalno uključivanje osoba s invaliditetom, a projekt obuhvaća četiri glavne komponente aktivnosti: 

  • razvoj i provedba prilagođenog stručnog osposobljavanja za stolara, 
  • uspostava Dnevnog centra za osobe s invaliditetom i pružanje rehabilitacijskih usluga, 
  • uspostava temelja modela socijalnog poduzetništva kao oblika zapošljavanja osoba s invaliditetom 
  • poticanje zapošljavanja osoba s invaliditetom kroz pripremu “Kutije alata za zapošljavanje osoba s invaliditetom” i mobilne timove.

Partnerske organizacije u projektu su Savez udruga osoba s invaliditetom grada Siska i Strukovna škola Sisak, a projekt se uz pomoć područnih ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje provodi u 6 županija: Sisačko-moslavačkoj, Brodsko-posavskoj, Primorsko-goranskoj, Splitsko-dalmatinskoj, Osječko-baranjskoj, Zagrebačkoj županiji i Gradu Zagrebu. 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala. Ukupna vrijednost projekta je 118.428,65 €, a EU sufinanciranje iznosi 107.296,36 €, odnosno 90,60% ukupne vrijednosti projekta.

EDIC SISAK
+385 44 544 204
edicsisak@simora.hr
EUROPE DIRECT Informacijski centar Rimska bb Sisak 44000 Lokacija na karti
Radno vrijeme EDIC Sisak za korisnike ponedjeljak – petak
9.00 – 13.00 sati
Kontaktirajte nas