12.01.2015. Natječaj Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacije - RISE za 2015.

U okviru Marie Sklodowska - Curie akcija raspisan je natječaj Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacije - RISE za 2015. godinu, a otvoren je do 28. travnja 2015. godine.

Marie Sklodowska - Curie akcije usmjerene su prema osiguranju optimalnog razvoja i dinamičnom usmjeravanju europskog instelektualnog kapitala prema stvaranju novih vještina i inovacijama kako bi se ostvario puni potencijal u svim područjima i regijama.  Ciljevi Marie Sklodowska - Curie akcija ostvaruju se kroz ove aktivnosti: razvoj novih vještina izvrsnim doktorskim programima, održavanje izvrsnosti internacionalnom mobilnošću i mobilnošću između različitih sektora, stimuliranjem inovativnog okruženja oplošivanjem znanja, povećanjem strukturnog učinka kroz aktivnosti sufinanciranja i podrškom na razini znanstvene strategije.

Natječaj Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacije - RISE za 2015. godinu odnosi se na kratkotrajnu razmjenu osoblja organizacija poput sveučilipšta, istraživačkih centara, poduzeća te drugih neakademskih organizacija. Potiče se sudjelovanje srednjeg i malog poduzetništva.

Više o natječaju možete pročitati na stranicama programa Obzor 2020. i službenim stranicama Europske unije http://bit.ly/1BVWGay. 

EDIC SISAK
+385 44 544 204
edicsisak@simora.hr
EUROPE DIRECT Informacijski centar Rimska bb Sisak 44000 Lokacija na karti
Radno vrijeme EDIC Sisak za korisnike ponedjeljak – petak
9.00 – 13.00 sati
Kontaktirajte nas