09.12.2015. POZIV na radionicu

Pozivamo Vas na radionicu „Žene u poduzetništvu – izazovi i prepreke“, u prostorijama Razvojne agencije u Sisku (Rimska 28, I. kat) u petak, 11. prosinca 2015. godine, s početkom u 10 sati.

Cilj radionice je educirati žene poduzetnice i one koje planiraju ući u poslovne vode o izazovima i preprekama koji ih očekuju na njihovom putu ka uspjehu, ohrabriti ih na poduzetničke projekte, pomoći im u međusobnom umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva. Bit će riječi i o poduzetničkim nišama u kojima kao žene lakše uspijevaju, te o slabostima i snagama ženskog poduzetništva. Sudionicama će biti ukazano na načine prevladavanja stereotipa koji ih usporavaju u karijeri kao i na oblike jačanja poduzetničkog ozračja. Polaznice radionice bit će informirane i o tome kako sa što manje stresa postizati i ostvarivati uspješne rezultate.

Na radionici će predavati izvršna direktorica „Centar Olimpa“ Ana Mandac i vanjska suradnica/konzultantica ove tvrtke Željka Gomuzak Anić. Riječ je o profesoricama socijalne pedagogije s bogatim iskustvom u socijalnim i komunikacijskim vještinama, razvoju osobnog rasta i emocionalne inteligencije, te upravljanju projektima i timovima.

Prijave na vmiksic@simora.hr

EDIC SISAK
+385 44 544 204
edicsisak@simora.hr
EUROPE DIRECT Informacijski centar Rimska bb Sisak 44000 Lokacija na karti
Radno vrijeme EDIC Sisak za korisnike ponedjeljak – petak
9.00 – 13.00 sati
Kontaktirajte nas