25.11.2016. Kako do posla izvan granica Hrvatske?

U traženju posla izvan granica Hrvatske od velike je koristi i EURES, mreža za suradnju kojoj je svrha olakšati slobodno kretanje radnika u 28 država članica EU-a, Švicarskoj, Islandu, Lihtenštajnu i Norveškoj.  EURES se sastoji od Europskog koordinacijskog ureda (ECO), Nacionalnih koordinacijskih ureda (NCO), partnera EURES-a i povezanih partnera EURES-a, a partneri u mreži mogu uključivati javne službe za zapošljavanje, privatne službe za zapošljavanje, sindikate, organizacije poslodavaca i druge važne dionike na tržištu rada. Vrlo važnu ulogu EURES ima i u pružanju posebnih informacija kao i olakšavanju smještaja na radno mjesto u korist poslodavaca i pograničnih radnika u europskim prekograničnim regijama. 

Usluge EURES-a mogu se dobiti putem portala, ali i mreže od oko tisuću savjetnika koji su u svakodnevnom kontaktu s tražiteljima posla i poslodavcima diljem Europe. 

Kako biste bili konkurentniji na velikom europskom tržištu zapošljavanja, napravite životopis na EURES-ovom portalu, upravo ovdje :) 

 

EDIC SISAK
+385 44 544 204
edicsisak@simora.hr
EUROPE DIRECT Informacijski centar Rimska bb Sisak 44000 Lokacija na karti
Radno vrijeme EDIC Sisak za korisnike ponedjeljak – petak
9.00 – 13.00 sati
Kontaktirajte nas