05.12.2014. Svečano otvorenje Europe Direct Sisak

Jučer, 4. prosinca 2014. godine otvoren je informacijski centar Europe Direct Sisak. 

Prije svečanog otvorenje održan je sastanak u prostoru Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA na kojemu su se susreli voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branko Baričević, direktor RA SI-MO-RA Mario Čelan, župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić sa suradnicima, zamjenik gradonačelnice Grada Siska Vlado Andučić. 

Otvarajući Europe Direct Sisak, gospodin Baričević je istaknuo kako je RA SI-MO-RA provođenjem ovog projekta omogućila građanima Sisačko-moslavačke županije dobivanje relevantnih informacija o Europskoj uniji i kako je svečanim otvorenjem ovog Centra zaokružena sadašnja mreža Europe Direct centara u Hrvatskoj. 

Europe Direct Sisak će, kao i ostalih 12 centara koji djeluju u Hrvatskoj, pružati informacije građanima o njihovim pravima i mogućnostima, kao i o politikama i programima Europske unije, ali ih i poticati na što aktivnije građansko sudjelovanje u lokalnoj i regionalnoj zajednici.

EDIC Sisak sufinancira se iz sredstava Europske unije, a Predstavništvo Europske komisije predstavlja nadležnu instituciju za koordinaciju svih aktivnosti Centra. 

EDIC SISAK
+385 44 544 204
edicsisak@simora.hr
EUROPE DIRECT Informacijski centar Rimska bb Sisak 44000 Lokacija na karti
Radno vrijeme EDIC Sisak za korisnike ponedjeljak – petak
9.00 – 13.00 sati
Kontaktirajte nas