27.06.2017. Ruksak (pun) kulture

Ministarstvo kulture objavilo je Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i radionica za 'Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi', nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2017. godinu.  
Ruksak (pun) kulture je umjetničko-edukativni program vezan uz umjetnost i kulturu, a u hrvatskim vrtićima i školama provodit će ga stručnjaci različitih umjetničkih područja (književnici, likovni, kazališni, glazbeni, plesni, filmski i drugi umjetnici te studenti umjetničkih akademija ili drugih fakulteta koji pokrivaju predmetne djelatnosti) koje program Ruksak (pun) kulture uključuje. 
Pravo podnošenja programa na temelju Poziva imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, građani i udruge te pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi. Isti predlagatelj može podnijeti najviše tri prijave. Za svaki pojedini program i/ili radionicu potrebno je ispuniti zasebnu prijavnicu. 
Financiraju se programi i/ili radionice primjerene dobi korisnika koji omogućuju djeci i mladima upoznavanje s umjetničkim i kulturnim djelima, izričajem visoke kvalitete i profesionalnih standarda, obuhvaćajući široko područje izvedbenih umjetnosti (kazalište, ples, glazba), vizualne umjetnosti, filmsku umjetnost, književnost i kulturnu baštinu.
Poziv je otvoren do 10. srpnja 2017.
Izvor: Ministarstvo kulture
EDIC SISAK
+385 44 544 204
edicsisak@simora.hr
EUROPE DIRECT Informacijski centar Rimska bb Sisak 44000 Lokacija na karti
Radno vrijeme EDIC Sisak za korisnike ponedjeljak – petak
9.00 – 13.00 sati
Kontaktirajte nas