07.09.2017. 13.9. rok za prijavu za sudjelovanje na studijskom posjetu u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ “School Inclusion/L'Inclusion scolaire“

Do 13.9. je otvorena mogućnost za prijavu za sudjelovanje na studijskom posjetu u okviru Aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ “School Inclusion/L'Inclusion scolaire” koji će se održati u Poitiersu, Francuska, u razdoblju od 16. do 20. listopada 2017. godine.

Sudionici posjeta trebaju biti zainteresirani za razmjenu iskustava i razvoj novih ideja, metoda, materijala, alata, pedagoških pristupa i načina rada u ovome području. Sudionici će također dobiti informacije o mogućnostima suradnje u sklopu programa Erasmus+.

Radni jezici su francuski i engleski.

Studijski posjet otvoren je za sudjelovanje sudionicima iz područja odgoja i općeg (školskog) obrazovanja, a namijenjen je prvenstveno prosvjetnim inspektorima, ravnateljima škola, nastavnicima/učiteljima i predstavnicima nacionalnih obrazovnih tijela. Na seminaru će sudjelovati oko 25 sudionika iz cijele Europe, a dva mjesta rezervirana su za sudionike iz Hrvatske.

Francuska nacionalna agencija i ESENESR pokrit će troškove smještaja, hrane i organizacije studijskog posjeta.

Agencija za mobilnost i programe EU sufinancirat će troškove puta u iznosu do najviše 600,00 EUR, a sudionik će bez obzira na cijenu karte doprinijeti putnim troškovima u iznosu od 450,00 HRK.     

Krajnji rok za prijavu na seminar je 13. rujna 2017. godine.

Više informacija pogledajte ovdje. 

EDIC SISAK
+385 44 544 204
edicsisak@simora.hr
EUROPE DIRECT Informacijski centar Rimska bb Sisak 44000 Lokacija na karti
Radno vrijeme EDIC Sisak za korisnike ponedjeljak – petak
9.00 – 13.00 sati
Kontaktirajte nas